Wat moet ik testen?Om een bacteriële soa als chlamydia en gonorroe op te sporen test je op de plek waar het sekscontact heeft plaatsgevonden. Bijvoorbeeld: heb je vaginale seks gehad dan is de plek waar je de test afneemt van de vagina. Het is belangrijk om voorafgaand aan het plaatsen van je bestelling te weten welke soa-test bij jouw risico past. Om je te helpen zo effectief mogelijk op soa te testen hebben wij de Soa-testwijzer ontwikkeld. Onze Soa-testwijzer geeft je gratis en een anoniem een passend soa-testadvies. 

Waarom krijg ik het advies meerdere lichaamslocaties te testen? 

De Soa-testwijzer kan het advies geven meerdere lichaamslocaties te testen. 
Chlamydia en gonorroe, de meest voorkomende soa, zijn bacteriële soa en nestelen zich op de plek waar ze overgedragen worden. Heb je bijvoorbeeld orale en vaginale seks gehad dan moet je de keel en vagina / penis testen. 

Hiv, syfilis, hepatitis B en Hepatitis C worden geanalyseerd uit bloed. Bij TestForMe vang je heel eenvoudig zelf een aantal druppels op. 

Wil je persoonlijk advies van een professional over soa?

Boek een consult

Onzeker op welke soa je moet testen? 

Soa-testwijzer

TestForMe is er voor jou


De verpleegkundigen van TestForMe gaan jou helpen je soa hulpvraag zo snel als mogelijk op te lossen. Onze jarenlange ervaring als soa verpleegkundigen zetten we in om te adviseren, begeleiden en jou zo goed en snel als we kunnen te helpen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij - als TestForMe klant - de best mogelijke zorg aangeboden krijgt als het gaat om een soa. 

In 2011 zijn we TestForMe gestart om mensen te helpen zich betrouwbaar op een soa te testen zonder naar de huisarts of andere hulpverlener te moeten. Inmiddels helpen we jaarlijks zo’n 50.000 mensen aan zekerheid en dat al meer dan 10 jaar.

Klazien en Marlous van TestForMe

Ga voor zekerheid...


TestForMe werkt voor de analyse van de samples samen met een ISO gecertificeerd laboratorium dat zeer snel resultaat levert met de beste kwaliteit. Op deze pagina lees je alles over de kwaliteit van onze testen. Buiten dat de testen erg betrouwbaar zijn is onze dienstverlening compleet en zullen wij er alles aan doen jou zo goed mogelijk te helpen zodat je snel zekerheid hebt.