Een SOA behandeling via TestForMe

Ervaar je klachten, ben je gewaarschuwd of maak je je zorgen dat je een soa hebt? Dan wil je snel zekerheid. Bestel je soa thuistest via TestForMe, blijkt uit de testuitslag dat je een soa hebt dan kan TestForMe je snel voorzien van een behandeling. 

Heb je een chlamydia-, gonorroe en/ of trichomonas-infectie? Dan kan je via het uitslagenportaal waar je de uitslag inziet bij een positieve uitslag direct een recept* aanvragen**. Lees in de FAQ antwoorden op veelgestelde vragen rondom de soa behandeling.
 

*Bij een positieve uitslag op syfilis-, hepatitis B/C- en hiv bieden we ondersteuning en begeleiding naar je huisarts of hiv behandelcentrum.
**Let op: Voor het voorschrijven van behandelingen volgen wij de NHG richtlijn. In uitzonderlijke omstandigheden behoudt TestForMe zich het recht voor om een behandeling niet voor te schrijven. Eventueel betaalde receptkosten ontvang je dan uiteraard retour.

Kosten van een soa behandeling

Het uitschrijven een chlamydia behandeling via TestForMe is gratis. De medicatie betaal je bij de apotheek.

Soa behandeling via je huisarts

Je huisarts is altijd eerste keus behandelaar en kan je helpen aan een soa behandeling. Download de uitslag van jouw test in het uitslagenportaal en laat deze zien of vul het formulier in het uitslagnportaal in dan verzenden wij de uitslag naar je huisarts. Op basis hiervan kan je huisarts de juiste behandeling uitschrijven. 

 

TestForMe is er voor jou

De verpleegkundigen van TestForMe gaan jou helpen je soa hulpvraag zo snel als mogelijk op te lossen. Onze jarenlange ervaring als soa verpleegkundigen zetten we in om te adviseren, begeleiden en jou zo goed en snel als we kunnen te helpen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij - als TestForMe klant - de best mogelijke zorg aangeboden krijgt als het gaat om een soa. 

In 2011 zijn we TestForMe gestart om mensen te helpen zich betrouwbaar op een soa te testen zonder naar de huisarts of andere hulpverlener te moeten. Inmiddels helpen we jaarlijks zo’n 50.000 mensen aan zekerheid en dat al meer dan 10 jaar.

Klazien en Marlous van TestForMe

Ga voor zekerheid...


TestForMe werkt voor de analyse van de samples samen met laboratorium Dr. STEIN. Dit is een ISO gecertificeerd lab dat zeer snel resultaat levert met de beste kwaliteit. Op deze pagina lees je alles over de kwaliteit van onze testen
Buiten dat de testen erg betrouwbaar zijn is onze dienstverlening compleet en zullen wij er alles aan doen jou zo goed mogelijk te helpen zodat je snel zekerheid hebt.