Ben je eruit welke soa test je gaat bestellen? Dan hebben we een aantal gegevens van je nodig zoals je naam, adres en e-mail. Tijdens het bestellen geef je aan waar je de test wilt ontvangen: thuis of op een afhaalpunt.

Bij TestForMe kun je op verschillende manieren betalen. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld PayPal, Bancontact, KBC, Applepay en Creditcard (Visa, Matercard, Maestro en American Express). Via deze link vind je al onze betaalmogelijkheden. Hoe je ook betaalt: op het rekeningoverzicht of -afschrift staat nooit de naam van TestForMe. Anderen zien dus niet dat je bij ons iets hebt besteld. Direct nadat je betaling is ontvangen, verwerken we jouw bestelling. Ons distributiecentrum zorgt ervoor dat je de bestelling de volgende werkdag* in huis hebt.

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, krijg je van ons altijd twee e-mails. De eerste is een orderbevestiging. De tweede is een mail met track & trace code waarmee je de bezorging van jouw bestelling kunt volgen.

We respecteren jouw privacy en gaan voorzichtig met jouw gegevens om. We delen daarom nooit iets met derden zonder jouw toestemming. In ons privacyreglement lees je hier meer over.
 

Verzending binnen Nederland

De productprijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. Je ontvangt altijd een track & trace code waarmee je de bezorging van jouw bestelling kunt volgen. Voor de bezorging van je bestelling kun je kiezen uit een paar opties:
  • Een bestelling wordt als standaard verzending verstuurd met de briefpost van PostNL. De verzendkosten binnen Nederland zijn hiervoor 4,95 euro.
  • Bestel je op een werkdag voor 22:45 uur dan wordt jouw bestelling direct verzonden. Je ontvangt een mail met track & trace code en hebt vaak je bestelling de volgende dag al in huis! Helaas geeft PostNL geen garantie op de bezorgduur. Het kan dus ooit voorkomen dat jouw bestelling later wordt bezorgd.
  • Ben je niet thuis of past de bestelling bijvoorbeeld niet door de brievenbus? Dan komt de postbode nog een keer terug. Tegenwoordig krijg je geen briefje meer maar sturen ze een email zodat je jouw bestelling kunt ophalen bij een afhaalpunt in de buurt. Dit zie je ook in je track & trace terug.
  • Je kunt ervoor kiezen om een bestelling niet bij jou thuis maar bij een afhaalpunt van PostNL te laten bezorgen. Je krijgt een mail met daarin de track & trace code van jouw bestelling. De kosten bedragen 6,75 euro. Let op: wordt het pakket niet binnen 1 week opgehaald dan sturen ze het retour.

Verzending naar een PostNL afhaallocatie

Voor het laten bezorgen van een bestelling bij een van de afhaalpunten van PostNL vragen we een bijdrage van 6,75 euro. Je ontvangt een track en trace code op het moment dat PostNL jouw pakket in ontvangst neemt. Let op dat het pakket binnen 1 week opgehaald dient te worden bij het afhaalloket anders sturen zij het pakket retour naar ons.

Verzending van je soa test 

De productprijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor een pakketverzending van zijn 4,95 euro. Bestel je op werkdagen vóór 23:00 uur dan wordt jouw bestelling direct verzonden en heb je hem vaak al de volgende dag in huis! Je ontvangt altijd een mail met track & trace code waarmee je de bezorging van jouw bestelling kunt volgen. Helaas geeft PostNL geen garantie op de bezorgduur. Het kan dus ook wel eens voorkomen dat jouw bestelling later wordt bezorgd. Ben je niet thuis of past de bestelling bijvoorbeeld niet door de brievenbus? Dan komt de postbode nog een keer terug. Tegenwoordig krijg je geen briefje meer maar sturen ze een email zodat je jouw bestelling kunt ophalen bij een afhaalpunt in de buurt. Dit zie je ook in je track & trace terug.

Je afname terugsturen naar het lab is kosteloos!

 

Soa thuistest

Heb je onveilige seks gehad? Laat jezelf testen.

 
Uitslag binnen 48 uur, na aankomst in het ISO gecertificeerd lab
 
GRATIS retourzending naar het lab  
 
Goedkoper dan testen bij de huisarts
 
Privacy gegarandeerd:  anoniem, discreet (verzending in blanco verpakking)
 
Klantbeoordeling  9.5/10 , ruim 10.000 tevreden klanten

Kies voor zekerheid via TestForMe, net zoals 50.000+ anderen dit deden

Welke soa-test heb ik nodig?

Gebruik onze GRATIS Soa-testwijzer en
ontvang testadvies.

> START SOA-TESTWIJZER
Moet ik een soa test doen?

Gebruik onze Gratis soa-symptoomwijzer

> START SYMPTOOMWIJZER
PrEP-poli

Wil je PrEP slikken en wil je dat discreet vanuit huis regelen? 

> GA DIRECT NAAR ONZE PrEP-POLI